avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna Ziua! Ma numesc Pisleag George am 35 ani si sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna Ziua! Ma numesc Pisleag George am 35 ani si sunt din Braila. ...

Buna Ziua! Ma numesc Pisleag George am 35 ani si sunt din Braila. Am o problema. In urma unei postari Pro vaccin am fost raportat in mod abuziv de catre troli anti vaccinisti si blocat abuziv de catre facebook pentru 30 zile. Tchibo a lansat un concurs pe pagina de facebook a lor. Dar nu vor sa imi ia in considerare raspunsul primit pri mesaj privat zicand ca ei iau in considerare doar raspunsurile postate la comentariul postarii dumnealor. CONSIDER CA SUNT DISCRIMINAT. Pot da in judecta Tchibo? Sau ce pot face? vreau ca pe viitor userii facebook blocati abuziv de catre algoritmii aiuriti ai facebook din cauza trolilor, sa nu mai poata fi discriminati de catre astfel de campanii.
Cel mai recent răspuns: George1000 , utilizator 16:02, 12 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot să dau fb în judecată pe acest motiv? PaulDr. PaulDr. Bună ziua, pot să dau FB în judecată pe motiv că o postare care îmi aparține și care nu prezintă nici pe departe un caracter licențios de ORICE ... (vezi toată discuția)
Facebook mi-a blocat contul pentru că mi-am scris numele în chirilica veche și nu le-am trimis copie după ci. cum îi pot da în judecată? laurr29 laurr29 Buna ziua. Acum 2-3 ani Facebook mi-a blocat accesul la contul propriu, pe motiv ca nu le-am trimis copie dupa buletin. Ceea ce-i deranja era faptul ca aveam ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)