avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost diagnosticat cu tumora maligna rinichi operat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost diagnosticat cu tumora maligna rinichi operat nefrectomie ...

Am fost diagnosticat cu tumora maligna rinichi operat nefrectomie radicala ,am fost dat afara de la servici cu motiv ca functia pe care o detineam nu mai acoperea norma de opt ore dar eu tineam locul la trei oameni ,oficial pe fisa postului la doi plata la unu ,dar nu sa tinuc cont ca sunt oncologic ,ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:40, 28 Noiembrie 2021
Cu ce articol v-a incetat contractul de munca?
Art.56lit.c

Cornel Vasile a scris:

Cu ce articol v-a incetat contractul de munca?

Decizie de pensionare sau decizie medicala a stat la baza incetarii c.i.m.?
Decizie medicala.
În acest caz încetarea operează de drept, indiferent de voința părților, daca este vorba despre o decizie medicala asupra capacitatii de munca in cazul invaliditatii de gradul I sau II.
Ultima modificare: Duminică, 28 Noiembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie handicap ContSters500119 ContSters500119 Pot beneficia de pensie de handicap în urma unei operații de nefrectomie cauzata de o tumora renala maligna și extirparea rinichiului stg, glanda ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap sorinaga sorinaga In luna aprilie 2013, am fost diagnosticat cu tumora renala dreapta, carcinom cu celule renale papilar tip 2, trombi tumorali vena cava inferioara, iar in ... (vezi toată discuția)
Pensionare caz boala baby05 baby05 sunt operata de tumora renala stinga maligna gradul 2 .pot intrain comisie de pensionare?ce acte necesare sunt necesare?mentionez ca sunt in concedie medical ... (vezi toată discuția)