avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Santuri pentru ape pluviale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Santuri pentru ape pluviale

Am un teren la tara, intravilan, la marginea satului, zona de ses. Alaturi de terenul meu era un sant de scurgere a apelor pluviale si un drum catre o padure si terenurile adiacente si un teren viran, actualmente in posesia cuiva. In vara asta s-au facut lucrari de imbunatatirea drumurilor si de canalizare a satului. Proprietarul a inchiriat acel teren catre compania contractoare care a folosit locul pentru depozitarea pamantului aferent lucrarilor, munti de pamant adus si dus cu camioanele; odata cu terminarea lucrarilor s-a carat o parte din pamant, dar a mai ramas foarte mult, si a fost nivelat astfel incat inaltimea acelui teren s-a ridicat cu cca 0,5-1 metru, dar s-a acoperit si dumul si santul, nivelarea s-a facut pana la gardul meu. Ma ingrijorez ca apa pluviala se va acumula pe terenul meu. Ce pot sa fac?
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2021
v23c06, utilizator
Cel mai recent răspuns: v23c06 , utilizator 02:20, 15 Decembrie 2021
In urma sesizarii primariei mi s-a raspuns ca pe harta nu este mentionat nici un sant, asa ca apele pluviale din amonte de lotul meu vor trebui sa treaca pe la mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Canal ape pluviale sermit sermit Va supun atentiei urmatoarea situatie pentru care caut rezolvare: Sunt proprietarul unui teren parcurs de un canal de colectare a apelor pluviale si al ... (vezi toată discuția)
Spatiu limitrof KonstantinNT KonstantinNT Bună ziua. Rog să mă ajutați în următoarea speță: dețin un imobil în mediul rural. La est se învecinează cu drumul județean, ... (vezi toată discuția)
Cum pot lupta cu indiferenta primariei? buna ziua, avem o casa la sat si prin curtea noastra trece un ... ElenaPaula ElenaPaula Buna ziua, avem o casa la sat si prin curtea noastra trece un șanț. Șanț care strabate mai multe gradini si care iese din curtea noastra in terenul din ... (vezi toată discuția)