avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare creante Societati Comerciale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare creante Societati Comerciale

As dori un model de cerere de chemare in judecata pe procedura somatiei de plata sau o informatie cum as putea sa o gasesc.multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 15:36, 13 Ianuarie 2010
dati un search pe google, model somatie de plata
Cel pe care vreti sa il chemati in judecata este tot o societate comerciala? Si daca da, aveti contract incheiat cu dumnealor?
Este tot o Societate Comerciala si am 3 facturi neplatite pt transport de marfa si comanda contract doar pt una.
Exista, intr-adevar, calea somatiei de plata. Mai exista insa si o alta procedura, ordonanta de plata; o recomand pentru faptul ca este mai rapida si scuteste de unele obligatii prealabile obligatorii in cazul somatiei de plata.

Alte discuții în legătură

Mai trebuie sa fac procedura concilierii? glo glo o societate comerciala are contract de prestari servicii cu un debitor-societate comerciala.daca vreau sa introduc somatie pe oug 119 mai trebuie sa mai fac ... (vezi toată discuția)
Neprimirea actelor comunicate - concilierea directa ramy84 ramy84 O societate comerciala a trimis o convocare la conciliere directa debitorului sau , persoana fizica, acesta insa nu a fost gasit, recomandata fiind inapoiata ... (vezi toată discuția)
Neplata unor produse livrate  paul mihail paul mihail Cum pot recupera contravaloarea unor produse livrate unui client in lipsa unui contract de vanzare-cumparare. Precizez ca exista o factura acceptata si ... (vezi toată discuția)