avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... CAMERE SUPRAVEGHERE VIDEO FUNCTIONARI PUBLICI
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

CAMERE SUPRAVEGHERE VIDEO FUNCTIONARI PUBLICI

FUNCTIONARII PUBLICI TREBUIE IMPERIOS NECESAR sa fie supravegheati cu CAMERE SUPRAVEGHERE VIDEO
deoarece ei vorbesc urat si primesc spaga ar trebui sa aiba instalate camere de supraveghere video toate birourile administratiei publice, fie ea centrala sau locala, sa se termine cu abuzurile
care este baza legala a solicitarii pe care as dori sa o fac si cui trebuie sa ma adresez pentru implementarea propunerii mele in primaria mea?
DE CE NUMAI NOI PRIVATII sa fim supravegheati de angajator???

va multumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2021
wazz, utilizator
Cel mai recent răspuns: wazz , utilizator 15:03, 22 Noiembrie 2021
Va puteti adresa DNA... si organiza un flagrant...
Nu, cu o floare nu se face primavara!
Vreau proiect de lege sau ceva asemanator care sa legifereze/impuna montarea de camere supraveghere video in fiecare birou al administratiei publice din primarii mea si administratie centrala ministere tot tot tot doar toaletele sa nu aiba camere de supraveghere in rest totul sa fie sub acoperire de ce numai in magazine si pe strazi si in birourile functionarilor publici corupti nu?? daca nu sunt corupti nu au de ce sa se opuna instalarii de sisteme de supraveghere, inclusiv primarii si tot aparatul functionaresc !!
Mai jos gasiti procedura de initiere a unei legii in acest sens...
[ link extern ] /
exista deja

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere nicolaegabrielm nicolaegabrielm Buna ziua! Am o întrebare referitoare la camerele de supraveghere din[u] birourile[/u] unei primarii: SUNT LEGALE?Mai precis este vorba de initiativa unei ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere in birouri Danuzia Danuzia Buna seara . As dori o lamurire in ceea ce priveste o situatie nou aparuta la locul de munca.Mentionez ca lucrez la o institutie de stat, si ca s-a luat ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video rada_gaby rada_gaby E legal sa imi pun o camera la curtea mea, sa imi filmeze spatele casei, doar proprietatea mea, nu spre vecini sau spre drumul public, pot sa chem o persoana ... (vezi toată discuția)