avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua,am o poprire de catre executor,am un cont ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua,am o poprire de catre executor,am un cont deschis la ...

Buna ziua,am o poprire de catre executor,am un cont deschis la ing inaintea popririi,am sunat sa mi se inchida conturile pentru ca nu am niciun venit si nu imi permit sa achit taxele lunare,mi sa spus ca nu se pot inchide din cauza popririi,am incercat sa le explic ca se va ajunge in aceeasi situatie,ce pot sa fac,ok nu pot inchide contul,dar de ce sa le platesc taxele lunare!ma poate ajuta cineva,multumesc!

Alte discuții în legătură

Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont cu poprire deschis la banca Anais84 Anais84 Buna ziua, Ajutati-ma va rog si pe mine cu articole din lege care imi permit solicitarea inchiderii contului personal deschis la o banca comerciala din ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum poprire pe salariu mihai1986 mihai1986 Buna ziua. Acum 5 ani am facut o greseala imensa cu un card de credit primit mai mult decat usor de la o institutie bancara..din pacate, varsta si anturajul ... (vezi toată discuția)