avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt născută în septembrie 1960 și am 33de ani și ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt născută în septembrie 1960 și am 33de ani și 7 luni,trecuți ...

Sunt născută în septembrie 1960 și am 33de ani și 7 luni,trecuți în cartea de muncă. Întrebare; pot ieși in pensie la limită de vârstă???

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt născută în septembrie 1960 și am trecut ... metisben@yahoo.com metisben@yahoo.com Bună ziua, Sunt născută în septembrie 1960 și am trecut pe cartea de muncă 33 de ani și 7 luni . Întrebare: când pot să ies in pensie la limită de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt născută în 1960 , septembrie 29, și am peste ... metisben@yahoo.com metisben@yahoo.com Buna ziua. Sunt născută în 1960 , septembrie 29, și am peste 33 de ani pe cartea de muncă. Întrebarea mea este: pot ieși in pensie limită de ... (vezi toată discuția)
Cand poate iesi mama la pensie nascuta in oct 1960 (de oricare din ele) burlesti84 burlesti84 Buna ziua. -Mama mea este nascuta in 1960, octombrie. Are 22 ani si 6 luni lucrati pe carte de munca. De asemenea are si o adeverinta de la Tractorul Brasov ... (vezi toată discuția)