avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand poate iesi mama la pensie nascuta in oct 1960 (de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand poate iesi mama la pensie nascuta in oct 1960 (de oricare din ele)

Buna ziua.
-Mama mea este nascuta in 1960, octombrie. Are 22 ani si 6 luni lucrati pe carte de munca. De asemenea are si o adeverinta de la Tractorul Brasov care zice ca a cumulat inca 4 ani si 6 luni pentru cei 17-18 ani lucrati in Grupa a II a.
- Cand poate iesi la pensie de orice fel, deoarece nu are nici un venit, locuind in mediul rural?
-Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:04, 22 Iunie 2017
Octombrie 1960 Septembrie 2022 61/11 31/11

Limita de varsta la 61 ani si 11 luni.
Pentru pensie anticipata partiala trebuie sa indeplineasca conditia de stagiu complet de 31 de ani si 11 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie Gaby42 Gaby42 Daca sunt nascuta pe 9 noiembrie 1960 si am 31 de ani vechime in munca din care 20 de grupa II pe ce data pot iesi la pensie anticipata si pe ce data pot iesi ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata 2012 sebisibiu sebisibiu Mama are 52 ani, o vechime de 30 ani si 6 luni. Cand poate iesi in pensie anticipata. (vezi toată discuția)
Iesire pensie diverse diverse Buna, as dori sa intreb cand poate iesi la pensie o persoana avand 15 ani in campul muncii, dintre care grupa 1 un an si 17 ani grupa a 2 a. Momentan am 52 de ... (vezi toată discuția)