avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna seara. Mă aflu în următoarea situație.Trebuie ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna seara. Mă aflu în următoarea situație.Trebuie sa schimb ...

Buna seara.
Mă aflu în următoarea situație.Trebuie sa schimb buletinul,dar mi se solicita la intrare Certificatul verde,pe care nu l dețin.Solicit o părere avizată.Nu exista o lege în acest sens,art.53 din Constituție spune că restrângerea unor drepturi și libertăți poate fi făcută doar prin lege,art 31 spune că dreptul la orice informație de ordin public nu poate fi îngrădit și atunci întrebarea mea este de ce nu pot intra în instituție?În ierarhia normelor,în ierarhia juridică H.G.-urile ocupa pozitia 5.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Clauze legale de incompatibilitate in ccm teodora27 teodora27 Buna ziua, Este corecta clauza prin care in ccm la nivel de angajator ( asociatie de vanatori si pescari sportivi) care impune salariatilor sa declare pe ... (vezi toată discuția)
Art. 53 al. 1 din constitutia romaniei doru58 doru58 Art. 53 (1) Exerciţiul unor drepturi sau al unor libertăţi poate fi restrâns numai prin lege şi numai dacă se impune, după caz, pentru: ... (vezi toată discuția)
Suntem intr-o situatie de forta majora ???? - ultima parte -se pare ca nu intereseaza pe nimeni! ContSters103249 ContSters103249 SUNTEM INTR-O SITUATIE DE FORTA MAJORA? E CA SI CUM AR FI INCEPUT UN RAZBOI Multumesc celor care au raspuns, insa se pare ca nu este un subiect care ... (vezi toată discuția)