avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, am nevoie de o lamurire daca se poate. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, am nevoie de o lamurire daca se poate. Lucrez pentru ...

Buna seara, am nevoie de o lamurire daca se poate. Lucrez pentru o companie italiana si lucrez si sambata si duminica urmând sa am liber de drept, cele 2 zile consecutive pe 01.12 si 02.12, având in vedere ca am una din zilele de lucru in zi de sărbătoare legala, ar trebui sa am o zi libera in urmatoarele 30 de zile?
Multumesc anticipat pentru timpul dvs.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 02:54, 25 Noiembrie 2021
Societatea este înregistrata și în România?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru inegal rocriss rocriss Buna ziua, Am o situatie cu care nu m-am mai intalnit si nu stiu cum se procedeaza: O societate noua trebuie sa faca angajari. Oamenii vor lucra intr-un ... (vezi toată discuția)
Pontaj paznic unitate scolara geoo83 geoo83 Orele de lucru ale paznicilor din scoala se face in ture 12/24 - 12 /48. Va rog sa -mi spuneti care este numarul orelor de liber cu care vor fi compensati ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste concediul medical? Sun01 Sun01 Lucrez in ture de 8 ore/zi, 5 zile pe sapt, insa cele doua zile libere nu sunt consecutive, iar sambata si duminica sunt zile de lucru la mine. Am avut o ... (vezi toată discuția)