avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Ma confrunt cu situatia următoare: Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Ma confrunt cu situatia următoare: Am doua joburi, ...

Buna seara.
Ma confrunt cu situatia următoare:
Am doua joburi, unul la stat si celalalt la privat, cam din 2018. Am aflat ca sunt insarcinata si am inceput sa ma interesez in legatura cu concediul de maternitate si am descoperit ca o sa primesc concediul de maternitate in original pentru jobul cu functia de baza si o copie pentru celalalt job. Din pacate pana acum nu m-am gandit care e functia mea de baza. Am aflat ca funcția de baza este acolo unde primesc tichete de masa.
Problema este ca tocmai am aflat am luat indemnizatie de hrana de la angajatorul de la stat (indemnizatie pe care nu stiam ca o am si ca tine loc de tichete de masa) si tichete de masa de la cel privat. Din cate am inteles acest lucru nu e tocmai ok.
Imi puteti spune cum ar trebui sa se procedeze mai departe, sau daca chiar acestea nu se pot acorda de la doi angajatori diferiti?
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2021
Arini, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie hrana si bonuri de masa Lorena Adrut Lorena Adrut Buna ziua, Sunt asistent personal la DGAS si primesc pe fluturasul de salariu o indemnizatie de hrana. Daca imi mai iau un job secundar part time, de 6 ... (vezi toată discuția)
Funcție de baza? legal sau nu? jordyz0r jordyz0r Buna seara! Am o mare nelămurire in legatura cu declaratul funcției de baza. Pana la 1 ianuarie 2018 am avut cim in privat cu norma de 8h/zi. De la 1 ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa ceciliacaruntu ceciliacaruntu Buna ziua , am o intrebare in ceea ce priveste tichetele de masa . Problema este asa : - angajat cu certificat de handicap , CIM la noi cu 4 ore . - acelasi ... (vezi toată discuția)