avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Daca un salariat are 4 absente nemotivate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Daca un salariat are 4 absente nemotivate dupa care ...

Buna seara. Daca un salariat are 4 absente nemotivate dupa care din ziua 5 a solicitat incetarea contractului de munca,poate fi considerata o greseala fapul ca dupa 3 absente nu a fost suspendat contractul de munca?Poate fi sanctiune din partea ITM?
Cel mai recent răspuns: Furnică Denisia , utilizator 20:45, 28 Noiembrie 2021
Nu poate fi considerata o greseala fapul ca dupa 3 absente nu a fost suspendat contractul de munca.

Legea nu obliga la suspendarea c.i.m. in acest caz.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate si inregistrare in revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, 1. Absentele nemotivate se inregistreaza obligatoriu in Revisal? 2. Daca se inregistreaza in Revisal care este procesul , daca salariatul ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim pentru absente nemotivate bvr bvr Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajutai inca odata in urmatoare problema: Am un angajat care nu s-a mai prezentat la serviciu din 26.08.2013. Din cauza ca am ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie? - am un salariat cu CIM pe 1 luna (expira pe 20 iunie 2015) care absenteaza nemotivat din data de 12.06.2015, ... (vezi toată discuția)