Anul trecut pe la sfarsitul lunii Decembrie am fost la Judecatorie pentru un proces si mi sa spus ca sentinta dosarului ramane in pronuntare. Intrebarea mea este daca stie cineva daca voi fi anuntat acasa cu privire la rezultat sau trebuie sa ma interesez eu?
sentinta dosarului ramane in pronuntare. Intrebarea este daca voi fi anuntat acasa cu privire la rezultat sau trebuie sa ma interesez eu?
Buna ziua,
NU, nu va anunta nimeni acasa.
Mergeti la Arhiva instantei si va uitati in condica de sedinte.
Dupa pronuntare si apoi redactarea sentintei, veti primi o comunicare scrisa la domiciliu (daca sentinta este civila).
Cu stima,
buna , si multumesc pentru raspunsuri. Am incercat sa intru pe portalul instantei de judecat insa de data aceasta cand introduc numarul dosarului nu mai apare nici o informatie despre dosar. Aveti idee de ce nu mai apare in evidente?
intrați pe portalul instantelor de judecata , gasilti solutia dupa nr de dosar, pana la comunicarea sentintei
Buna ziua,
Sfatul Dvs. ar fi excelent daca si grefierii ar sti de el.
In Bucuresti, grefierii care noteaza sentintele pe ECRIS sunt cel mult o "mână" de oameni iar referitor la incheieri, si mai putini.
Am inteles, aceasta inseamna ca trebuie sa ma interesez eu cu privire la sentinta. Insa nu mi se pare corect atata timp cat nu se da un termen. Nu-mi vine sa cred ca trebuie sa ma duc zilnic la instanta de judecata sa verific arhivele. In cazul meu, in functie de sentinta data eu sunt obligat sau nu sa ma prezint la inspectoratul de politie si mi se pare normal si firesc sa primesc si eu o instiintare scrisa, dar poate gresesc.
Ucidere din culpa
Fanel40
Sentinta finala intrun proces penal acuzat pentru omor din culpa (cu parte civila) cum se da sentinta pe loc sau se trimite rezultatul acasa? Avocatul din ... (vezi toată discuția)
Solutie.
dansorin
buna ziua,am terminat un proces pe fond,solutia si motivarea vin acasa sau trebuie sa le iau de la arhiva tribunalului.va multumesc.. (vezi toată discuția)