avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ucidere din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ucidere din culpa

Sentinta finala intrun proces penal acuzat pentru omor din culpa (cu parte civila) cum se da sentinta pe loc sau se trimite rezultatul acasa? Avocatul din oficiu mi-a zis ca daca se termina cu audierea martorilor ai gata procesu si vreau sa stiu cum va fi finalu , pe loc sau cum?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:17, 2 Decembrie 2010
banuiesc ca va referiti la sentinta in prima instanta adica cea de la judecatorie.
aceasta promuntare o sa o primiti acasa insa puteti verifica si pe just.ro portalul instantelor de judecata daca stiti nr de dosar si judecatoria care a judecat cauza.
Instanta va ramane in pronuntare pentru coroborarea faptelor cu probele administrate,solutia urmand a fi comunicata dupa motivare
Solutia poate sa fie vizualizata pe site-ul instantei,dupa motivare ,urmand a fi comunicata
Pronuntarea hotararii are loc in aceeasi zi cu data judecatii si aveti posibilitatea daca nu ati ramas la pronuntare,sa aflati solutia de la condica de sedinte a doua zi.
Daca pronuntarea a fost amanata, veti afla data amanarii pronuntarii de la arhiva instantei.
Hotararile penale se comunica doar celor arestati.
In rest se comunica doar dispozitivul hotararii si asta numai in situatia in care nu ati fost prezent la judecata si pronuntare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta in procesele civile LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog sa imi spune-ti in cat timp trebuie sa ajunga hotararea acasa dupa terminarea procesului (prima instanta), avand in vedere termenul procedural pentru ... (vezi toată discuția)
Perioada de recurs szebeni arthur szebeni arthur dupa discutiile in fond in cadrul unui proces civil judecatorul a acceptat cererea partii adverse de a da sentinta in 7 zile,unde gasesc eu sentinta ptr a ... (vezi toată discuția)
Final de proces munteanu razvan munteanu razvan buna ziua am fost audiat pentru faptele comise adica pt ca am condus un automobil pe drumurile publice neinmatriculat si cu acte false si am mai si fugit de ... (vezi toată discuția)