avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... final de proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

final de proces

buna ziua am fost audiat pentru faptele comise adica pt ca am condus un automobil pe drumurile publice neinmatriculat si cu acte false si am mai si fugit de semnalul de oprire al politistilor adica de ei si am primit condamnare la un an de zile cu suspendare si nu prea am mai inteles ce a mai zis procurorul acela .
vreau sa stiu daca primesc acasa rezultatul final pt ca nam reusit sa mai astept dupa el la judecatorie si daca mai pup carnet de conducere si cand. va multumesc
intrati pe just.ro-portalul instantelor de judecata si vedeti cum s-a solutionat dosarul.
de unde stiti ca ati primit un an cu suspendare ?
una e sa solicite procurorul si alta e pronuntarea pe care o va da completul de judecata (sau poate fi si asa cum a cerut procurorul dar numai instanta poate hotara).
o sa primiti acasa sentinta care poate fi atacata cu apel daca nu sunteti multumit.
referitor la permis mai intai sa vedeti cum se solutioneaza dosarul penal si apoi sa va faceti griji pentru el.
succes
solutia o cititi dvs din condica a doua zi dupa ce a ramas dosarul in pronuntare.
Dupa ce luati solutia exacta(judecatorul da solutia, si nu procurorul), reveniti cu solutia si va comunicam cand veti pupa carntul de conducere.;)
te rog poti sami spui cum sa ma gasesc pe just .ro si multumesc de raspuns
Aflati pronuntarea instantei si daca sunteti nemultumit aveti
10 zile termen ca sa declarati recurs.
intri pe site-ul pe care ti-am zis apoi intri pe harta ,pe instanta unde s-a dat pronuntarea, o sa-ti ceara nr de dosar sau o parte din proces ,o scrii acolo in casuta respectiva ,dau cauta iar in momentul in care iti apare dosarul dai click pe el si vezi solutia.

Alte discuții în legătură

Recuperare permis suspendat Daniel85 Daniel85 Pe data de 31.11.2008 mi s-a suspendat permisul de conducere pentru numere expirate in judetul Salaj iar eu sunt din Vaslui. Problema mea este cand o sa imi ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - 0.67 etilotest, consecinte, pedeapsa simlizuk simlizuk pe 5 sept 2012 m-am operat..in acea zi sotul a fost nevoit sa plece de acasa cu masina seara dupa ce a stat la masa si a consumat alcool.a fost oprit pt verif ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere fdg fdg Buna ,am si eu o dilema in 2011,7 aprilie imi este anulat permisul de conducere cat.B ,in baza unei sentinte penale,fiind condamnat 1 an si 6 luni cu ... (vezi toată discuția)