buna ziua am fost audiat pentru faptele comise adica pt ca am condus un automobil pe drumurile publice neinmatriculat si cu acte false si am mai si fugit de semnalul de oprire al politistilor adica de ei si am primit condamnare la un an de zile cu suspendare si nu prea am mai inteles ce a mai zis procurorul acela .
vreau sa stiu daca primesc acasa rezultatul final pt ca nam reusit sa mai astept dupa el la judecatorie si daca mai pup carnet de conducere si cand. va multumesc
Adica peste vreo 2 saptamani intereseaza-te la Judecatorie sa vezi daca n-a facut nimeni apel (nu cumva sa faci, fiindca ai avut un avocat super) si daca n-a facut nimeni atunci faci o socoteala: aduni 10 zile la data cand s-a dat sentinta. Dupa un an te programezi la examenul cu politia (asta dupa ce ai facut din nou scoala de soferi, fiindca permisul ti-a fost anulat)
Permis de conducere
fdg
Buna ,am si eu o dilema
in 2011,7 aprilie imi este anulat permisul de conducere cat.B ,in baza unei sentinte penale,fiind condamnat 1 an si 6 luni cu ... (vezi toată discuția)