avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... final de proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

final de proces

buna ziua am fost audiat pentru faptele comise adica pt ca am condus un automobil pe drumurile publice neinmatriculat si cu acte false si am mai si fugit de semnalul de oprire al politistilor adica de ei si am primit condamnare la un an de zile cu suspendare si nu prea am mai inteles ce a mai zis procurorul acela .
vreau sa stiu daca primesc acasa rezultatul final pt ca nam reusit sa mai astept dupa el la judecatorie si daca mai pup carnet de conducere si cand. va multumesc
da sigur 1 an cu suspendare mam uitat pe internet la judecatorie e judecatoria lipova si dosaru e 1116/205/2010
Dupa ce va trece un an de la ramanerea definitiva a hotararii puteti da examen pt a redobandi dreptul de a conduce
Adica peste vreo 2 saptamani intereseaza-te la Judecatorie sa vezi daca n-a facut nimeni apel (nu cumva sa faci, fiindca ai avut un avocat super) si daca n-a facut nimeni atunci faci o socoteala: aduni 10 zile la data cand s-a dat sentinta. Dupa un an te programezi la examenul cu politia (asta dupa ce ai facut din nou scoala de soferi, fiindca permisul ti-a fost anulat)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis suspendat Daniel85 Daniel85 Pe data de 31.11.2008 mi s-a suspendat permisul de conducere pentru numere expirate in judetul Salaj iar eu sunt din Vaslui. Problema mea este cand o sa imi ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - 0.67 etilotest, consecinte, pedeapsa simlizuk simlizuk pe 5 sept 2012 m-am operat..in acea zi sotul a fost nevoit sa plece de acasa cu masina seara dupa ce a stat la masa si a consumat alcool.a fost oprit pt verif ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere fdg fdg Buna ,am si eu o dilema in 2011,7 aprilie imi este anulat permisul de conducere cat.B ,in baza unei sentinte penale,fiind condamnat 1 an si 6 luni cu ... (vezi toată discuția)