avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Salutare! Ce sanctiuni risc daca incerc sa vand, pe o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Salutare! Ce sanctiuni risc daca incerc sa vand, pe o perioada ...

Salutare!
Ce sanctiuni risc daca incerc sa vand, pe o perioada scurta, obiecte printr-un site de e-commerce / dropshipping?
As vrea sa imi deschid o firma pentru a incerca sa fac dropshipping, dar momentan nu dispun de banii necesari pentru infiintarea unui S.R.L. deoarece inca sunt in liceu (sunt major).
Mi-a venit ideea de a vinde temporar fara firma pana as putea strange suficienti bani pentru infiintarea uneia, dar nu sunt sigur de legalitatea acestei idei. Nu doresc in nici un caz sa incalc legea si sa imi patez cazierul asa ca am venit sa intreb aici :)

Alte discuții în legătură

Vanzare produse din ue ca persoana fizica. Tisuca Tisuca Buna, As avea si eu nevoie de niste sfaturi, mentionez ca sunt un tanar student si nu prea ma pricep la legi. Descriu situatia iar apoi enumar niste ... (vezi toată discuția)
Infiintez firma. ce documente, cum, unde se depun? damian_predescu damian_predescu M-am hotarat sa-mi fac firma, pentru o activitate care o intreprind deja de ceva timp. [b]Descriere activitate:[/b] - Lucrez in IT, fac situri si alte ... (vezi toată discuția)
Ecommerce fara firma... cum intru acuma in legalitate? MarianAlexandru99 MarianAlexandru99 Va salut, Imediat cum am terminat facultatea in vara mi-am deschis un magazin online de dropshipping care vinde 90% in USA, 10% Canada, Uk, Australia. ... (vezi toată discuția)