avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Salutare! Ce sanctiuni risc daca incerc sa vand, pe o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Salutare! Ce sanctiuni risc daca incerc sa vand, pe o perioada ...

Salutare!
Ce sanctiuni risc daca incerc sa vand, pe o perioada scurta, obiecte printr-un site de e-commerce / dropshipping?
As vrea sa imi deschid o firma pentru a incerca sa fac dropshipping, dar momentan nu dispun de banii necesari pentru infiintarea unui S.R.L. deoarece inca sunt in liceu (sunt major).
Mi-a venit ideea de a vinde temporar fara firma pana as putea strange suficienti bani pentru infiintarea uneia, dar nu sunt sigur de legalitatea acestei idei. Nu doresc in nici un caz sa incalc legea si sa imi patez cazierul asa ca am venit sa intreb aici :)

Alte discuții în legătură

Am o idee pe care aș vrea să o testez cu firme, dar momentan ... zsmmm zsmmm Bună ziua! M-am lovit de unele limitări teoretice și m-am gândit că probabil dumneavoastră știți răspunsul. Am o idee pe care aș dori să o ... (vezi toată discuția)
Afacere de tip "dropshipping" in romania. cadru legal ina_enache ina_enache Buna seara Intr-unul din subiectele postate de mine anterior am spus cate cave despre o afacere de tip \"dropshipping\". Pe scurt: eu am un contract cu un ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse din ue ca persoana fizica. Tisuca Tisuca Buna, As avea si eu nevoie de niste sfaturi, mentionez ca sunt un tanar student si nu prea ma pricep la legi. Descriu situatia iar apoi enumar niste ... (vezi toată discuția)