avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am o nelămurire, vă rog să îmi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am o nelămurire, vă rog să îmi răspundeți dvs, ...

Bună ziua!
Am o nelămurire, vă rog să îmi răspundeți dvs, dacă se poate : eu sunt momentan în CCC și iau indemnizație. În cazul copilului cu handicap, se poate prelungi acest concediu de la 2 la 3 ani. Dacă eu mă intorc la serviciu când împlinește copilul 2 ani, poate soțul intra în CCC până la 3 ani? Și dacă se poate, întâi își ia luna tatălui și apoi rămâne în CCC?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:50, 30 Noiembrie 2021
Dacă va întoarceți la serviciu când copilul împlinește copilul 2 ani, soțul poate intra în CCC până la 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil emokevass emokevass Buna ziua, va rog sa ma lamuriti, momentan sunt in concediu de crestere copil, copilul implineste 2 ani pe 2 ianuarie 2017. Tatal copilului are ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie al 2 lea copil criss2018 criss2018 Buna seara!Va rog sa ma ajutati cu o nelămurire,sunt in concediu de creșterea copilului pana in data de 7 ianuarie 2018(dara cand împlinește copilul 2 ani) ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil DanaCaplea DanaCaplea Sunt o mămică care este în concediu creștere copil și sunt din nou gravidă cu al doilea bebeluș. As naște în septembrie 2020 cad ar trebuii sa ma ... (vezi toată discuția)