avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pentru un magazin online ce documente fiscale sunt ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pentru un magazin online ce documente fiscale sunt necesare lunar?

Pentru un magazin online ce documente fiscale sunt necesare lunar? Ce ar trebui sa se gaseasca la dosar obligatoriu pentru a nu avea nicio problema in situatia unui control?
-Nir-ul trebuie facut la pret de achizitie sau si de vanzare?
-Cum trebuie facut inventarul si la cat timp? Raportul de inventariere lunar trebuie sa contina si produsele cu stoc zero sau doar cele care mai sunt pe stoc?
-Ce alte documente sunt necesare pentru gestiunea stocurilor?
Ultima modificare: Marți, 30 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:08, 2 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nir-ul cuprinde pretul de achizitie conform facturii si cel de vanzare.
Inventarul obligatoriu la fiecare final de an, si in rest oricand, daca considerati ca e nevoie. Trebuie sa contina doar produsele care mai sunt pe stoc.
În cazul magazinelor online - având în vedere că nu se folosește casa de marcat fiscală - gestiunea se ține cantitativ-valoric la preț de achiziție și, opțional, la cel de vânzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport de gestiune obligatoriu ?-rugaminte pentru un sfat juridic Liana Vecon Liana Vecon Este legal ca un magazin de desfacere cu amanuntul sa nu conduca Raport de gestiune ? In speta este vorba despre un contract de comision intre doua persoane ... (vezi toată discuția)
Monografie bar - restaurant AncaUrda AncaUrda Care este monografia contabila si documentele primare pentru o unitate de alimentatie publica Bar – Restaurant care isi organizeaza evidenta stocurilor ... (vezi toată discuția)
Inventariere anuala tartalak tartalak Am o intreprindere individuala cu codul caen - 4791 pe care am infiintat-o in noiembrie 2010.Evidenta contabila e in partida simpla. In anul 2010 doar am ... (vezi toată discuția)