avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua...Va rog să mă ajutați în următoarea ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua...Va rog să mă ajutați în următoarea situație:am ...

Buna ziua...Va rog să mă ajutați în următoarea situație:am o fundație non profit ,iar în cadrul ei ca și proiect am deschis un centru educațional care se ocupa cu pregătirea copiilor pentru aprofundarea limbilor străine.Intrebarea este :care este forma potrivită de colaborare cu profesorii care predau la centru,in contextul in care ei lucrează 2 sau cel mult 4 ore pe săptămână în cadrul centrului,ei fiind deja angajați în instituții de stat?Este legal un contract de colaborare cu reținere la sursă,sau un contract de voluntariat?
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 20:39, 30 Noiembrie 2021
Contractul de voluntariat este exclus din moment ce îi plătiți. Puteți încheia un CIM part time.

Seară bună,
Av. Cristina Filimon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, sunt profesor si de 3 ani colaborez cu un centru ... Arstic2020 Arstic2020 Bună seara, Sunt profesor si de 3 ani colaborez cu un centru educațional, unde sustin sedinte de pregătire pentru examenele naționale, în medie 10 ore pe ... (vezi toată discuția)
Asociatie non-profit lukserv lukserv Buna ziua, As dori sa ma lamuriti asupra unei probleme. Daca o Asociatie non-profit care se axeaza pe activitati prin care sa se dezvolte gradul de educatie ... (vezi toată discuția)
Fundatie sau societate comerciala? georgiana_georgescu georgiana_georgescu buna seara. am o nelamurire... doresc sa deschid o scoala pentru copii defavorizati din zonele rurale, in cadrul careia sa acord burse sociale celor mai ... (vezi toată discuția)