avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Am de achitat o suma de 3500 lei cu titlu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Am de achitat o suma de 3500 lei cu titlu de cheltuieli ...

Buna ziua! Am de achitat o suma de 3500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat, in cadrul unui dosar penal (ucidere din culpa cu parasirea locului accidentului). in numele unui cetatean strain non-EU, NEREZIDENT si nu stiu unde trebuie efectuata plata. Am fost indrumata catre ANAF-nerezidenti, acolo nu se poate plati pentru ca nu are CNP. De la ANAF mi s-a indicat un cont de trezorerie unde sa fac virament bancar sau alternativa platirii prin mandat postal. Nici asa nu se poate, pentru ca nu are NIF (numar de identificare fiscala). Cum se procedeaza, totusi, pentru a se putea achita de aceasta obligatie? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Amenda cetatean strain MihaelaaC73 MihaelaaC73 Buna ziua, Unde plateste un cetatean strain o amenda? Pe procesul verbal nu este niciun cont bancar și, înteleg că nici pe ghiseul.ro nu este posibil.. (vezi toată discuția)
Inexistenta codului fiscal nif în unele țări face imposibilă actualizarea datelor personale la un cont banca7r din românia ptr posesorul contului plecat în străinătate!? Lucias26 Lucias26 Din cauza inexistenței în soft-ul băncii Raiffeisen Bank,a situatiei alternative de cetățen romăn cu domiciliul în străinătate fără cod ... (vezi toată discuția)
Platitor tva scorus69 scorus69 buna dimineata un cetatean italian are un srl in Romania.Va rog sa mi spune-ti daca societatea lui poate sa devina platitoare tva inainte de plafonul de 65000 ... (vezi toată discuția)