avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara ! Sunt asistent maternal si intentionez sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara ! Sunt asistent maternal si intentionez sa adopt un ...

Buna seara ! Sunt asistent maternal si intentionez sa adopt un copil pe care il am in plasament. Sotul meu este angajat. Poate beneficia de concediu de acomodare ? Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: smn_goga , utilizator 15:12, 6 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sotul dvs poate beneficia de concediu de acomodare.

De concediu de acomodare poate beneficia, în condițiile legii, adoptatorul sau, opţional, oricare dintre soţii familiei adoptatoare, care realizează venituri supuse impozitului pe venit,
Cornel Vasile mulțumesc frumos pentru răspuns. Nu eram sigura având în vedere faptul că fetița se află în plasament de la vârsta de 3 luni. Momentan are 1 an și 5 luni.
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2021
smn_goga, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! poate beneficia de concediu de acomodare si implicit de ... Wfl9 Wfl9 Buna! Poate beneficia de concediu de acomodare si implicit de indemnizatie(veniturile fiind din salariu) sotul meu care a infiat-o pe fiica mea( rezultata ... (vezi toată discuția)
Buna seara. tocmai am adoptat o fetiță de 4 ani jumătate. ... Mihai Munteanu Mihai Munteanu Buna seara. Tocmai am adoptat o fetiță de 4 ani jumătate. Oare conform noii legi a adopție am dreptul la concediu de maternitate. Cei de la protecția ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, eu am întrat în șomaj pe 7 ianuarie 2021 , pe ... Dinu Mihaela Dinu Mihaela Bună ziua, eu am întrat în șomaj pe 7 ianuarie 2021 , pe 8 septembrie am hotărârea de încredințare întrebarea este pot beneficia de concediul de ... (vezi toată discuția)