avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 infiintari societati/absolvent de drept
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

infiintari societati/absolvent de drept

Daca sunt absolventa de studii juridice (universitare+master) pot infiinta o societate avand ca obiect de activitate principal CAEN 7022 si secundare 8211 si 8219? Ca si servicii vreau sa ofer consultanta in afaceri si management, infiintari/modificari societati (prin colaborare cu avocat in vederea certificarii actelor). Totodata, tinand cont de studiile pe care le am as vrea sa stiu daca pot oferi suport potentialilor clienti in redactarea/modificarea contractelor sau alte documente de natura a produce efecte juridice.
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2021
Corina198931, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce cod caen acte de secretariat alina_ti alina_ti Buna , Mai precis vreau sa intreb pentru a infiinta societati comerciale ,ce cod CAEN trebuie ales de o societate ,ca activitate principala sau se poate trece ... (vezi toată discuția)
La care cod din caen se incadreaza serviciile de infiintare de sc, srl, af, pf? florin89 florin89 1) Pentru ca o firma sa presteze asemenea servicii, inclusiv redactare de statute, modificari sau orice activitate care tine de legatura dintre client si ORC, ... (vezi toată discuția)
Activitati firma consultanta cod 7022?? va rog, un raspuns:( light_207 light_207 Buna ziua, Imi cer scuze ca postez din nou aceasta nelamurire, dar nu am fost lamurit de nimeni. 1. O firma de consultanta - cod caen 7022 - are voie sa ... (vezi toată discuția)