Buna ziua,
Imi cer scuze ca postez din nou aceasta nelamurire, dar nu am fost lamurit de nimeni.
1. O firma de consultanta - cod caen 7022 - are voie sa infiinteze SRL-uri, SRL-D-uri, puncte lucru, cesiune parti sociale, majorare capital, etc, in cateva cuvinte, tot ce tine de modificarile aparute intro firma?
2. O firma de consultanta - cod caen 7022 - poate face contract de prestari servicii (sau de consultanta????? care din ele?) ca sa mentina relatiile dintre beneficiar si clientii sai? (adica sa trimita ofertele beneficiarului catre actualii clienti dar si catre potentialii clienti, etc) Poate desfasura aceasta activitate?
O firma de consultanta nu are voie sa infiinteze SRl, cesiuni, etc., in plus am vazut ca puneti tot soiul de intrebari legate de societati, infiintari, radieri, etc. Poate ne luati si pe noi colaboratori daca tot va oferim raspunsurile:O
Poate va ajuta urmatorul material:"7022 - Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management:
Această clasă include acordarea de consultanţă, îndrumare şi asistenţă operaţională pentru firme şi alte organizaţii pe probleme de management, cum ar fi:planificarea strategică şi organizatorică, procese de retehnologizare, managementul schimbărilor, reducerea costurilor şi alte probleme financiare; obiective şi strategii de marketing; planificarea şi politici privind resursele umane; strategii de compensare şi pensionare; planificarea producţiei şi planificarea controlului.
Aceste servicii pentru afaceri pot include consultanţă, îndrumare sau asitenţă operaţională pentru firme şi servicii publice cu referire la:
- proiectarea metodelor sau procedurilor contabile, programe de contabilizare a costurilor, proceduri de control bugetar,
- consultanţă şi asistenţă acordată firmelor şi serviciilor publice pentru planificare, organizare eficientă şi control, managementul informaţiei etc.
Această clasă exclude:
- proiectarea de software pentru sisteme contabile (6201)
- consultanţă şi reprezentare juridică (6910)
- activităţi de contabilitate şi audit financiar, consultanţă în domeniul fiscal (6920)
- activităţi de consultanţă legate de mediul înconjurător, agronomie, securitate şi similare (7490)
- activităţi de consultanţă privind selecţia şi plasarea forţei de muncă (7810)
- activităţi de consultanţă în învăţământ (8560)