avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitati firma consultanta cod 7022?? Va rog, un ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitati firma consultanta cod 7022?? Va rog, un raspuns:(

Buna ziua,
Imi cer scuze ca postez din nou aceasta nelamurire, dar nu am fost lamurit de nimeni.

1. O firma de consultanta - cod caen 7022 - are voie sa infiinteze SRL-uri, SRL-D-uri, puncte lucru, cesiune parti sociale, majorare capital, etc, in cateva cuvinte, tot ce tine de modificarile aparute intro firma?
2. O firma de consultanta - cod caen 7022 - poate face contract de prestari servicii (sau de consultanta????? care din ele?) ca sa mentina relatiile dintre beneficiar si clientii sai? (adica sa trimita ofertele beneficiarului catre actualii clienti dar si catre potentialii clienti, etc) Poate desfasura aceasta activitate?

Va multumesc frumos.

Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 20:36, 8 Mai 2011
A face acte,documente juridice, cand nu ai dreptul sa le faci poate se cheama" Exercitarea fara drept a unei profesii" sanctionata de art.281 C.pen. nicidecum furt intelectual!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen consultanta robertdrilea robertdrilea Ce cod caen se poate alege pentru consultanta si asistenta in management si in evidenta contabila? Este nevoie de autorizare CECCAR? Precizez ca firma nu ... (vezi toată discuția)
Activitate financiar contabila pe cod caen 7022? AdrianRosca AdrianRosca Daca am la PFA cod caen 7022 pot sa desfasor activitati in domeniul financiar - contabil? (vezi toată discuția)
Activitati pe codul caen 7022 daciana91 daciana91 Buna ziua, care din activitatile enumerate pot fi desfasurate in baza codului CAEN 7022? - intocmire si transmitere in Revisal a contractelor de ... (vezi toată discuția)