avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod Caen Consultanta
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod Caen Consultanta

Ce cod caen se poate alege pentru consultanta si asistenta in management si in evidenta contabila? Este nevoie de autorizare CECCAR? Precizez ca firma nu urmareste tinerea evidentei contabile ci verificarea evidentei contabile si transmiterea de rapoarte financiare. Firma client avand economist angajat care se ocupa de partea contabila.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 11:17, 16 Ianuarie 2012
7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management

6920 - Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal
Societatea trebuie sa fie membru CECCAR. Verificarea evidentei contabile este similara cu efectuarea expertizei contabile. Atentie ca codul CAEN 6920 trebuie sa fie obiect principal de activitate.
Atunci ce pot intelege din cod caen 7022 "proiectarea metodelor sau procedurilor contabile", ce implica acest lucru? Am uitat sa precizez ca clientul doreste ca transmiterea declaratiilor online sau la ghiseu sa fie asigurata de catre noi. 7022 este ok? sau si asta implica vreo autorizare prealabila a CECCARului?
Cred ca va uitati intr-un cod CAEN vechi. Asa cum v-a comunicat colegul freelis 7022 sunt activitati de consultanta pentru afaceri si management. Verificati cod CAEN actual.
si cum v-am scris, in codul caen 7022 spune:

Aceste servicii pentru afaceri pot include consultanţă, îndrumare sau asitenţă operaţională pentru firme şi servicii publice cu referire la:
- proiectarea metodelor sau procedurilor contabile, programe de contabilizare a costurilor, proceduri de control bugetar,
- consultanţă şi asistenţă acordată firmelor şi serviciilor publice pentru planificare, organizare eficientă şi control, managementul informaţiei etc.

Ce reprezinta "proiectarea metodelor sau procedurilor contabile"? si tot prin acest cod caen 7022 se poate oferi asistenta in depunerea declaratiilor online/ghiseu pentru o firma?

Alte discuții în legătură

Activitate financiar contabila pe cod caen 7022? AdrianRosca AdrianRosca Daca am la PFA cod caen 7022 pot sa desfasor activitati in domeniul financiar - contabil? (vezi toată discuția)
Activitati pe codul caen 7022 daciana91 daciana91 Buna ziua, care din activitatile enumerate pot fi desfasurate in baza codului CAEN 7022? - intocmire si transmitere in Revisal a contractelor de ... (vezi toată discuția)
Contract de consultanta pfa cod caen 7022 AlphaAlex AlphaAlex Ce contracte sunt valabile pentru desfasurarea 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management? Pot incheia contracte de consultanta? (vezi toată discuția)