avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Am o nelamurire privind promovarea a 2 ani ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Am o nelamurire privind promovarea a 2 ani de studii ...

Buna ziua! Am o nelamurire privind promovarea a 2 ani de studii într-un an şcolar în învăţământul preuniversitar. Conform Ordin nr.5489/29.09.2011 nu rezulta ca elevul apt de a promova 2 ani intr-unul singur poate face doar clasele de mijloc: (2 cu 3), 5 cu 6 sau 10 cu 11. Nu rezulta din metodologie ca nu se poate face si ...3 cu 4, 7 cu 8 sau 11 cu 12. Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Bună ziua. avem un venit de 1470 lei pt trei persoane, care ... Fluturass Fluturass Bună ziua. Avem un venit de 1470 lei pt trei persoane, care locuiesc la aceiași adresa eu, copilul de 19 ani și copilul minor de 8 ani, adică de 490 ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)
Legi privind drepturile studentului Destiny.Within Destiny.Within Buna. Am o problema delicata as zice eu. Am facut 2 ani jumate la facultatea de medicina dentara din Constanta, si din motive personale nu am putut termina ... (vezi toată discuția)