avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, care este soluția pentru rezolvarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, care este soluția pentru rezolvarea urgentă a următoarei ...

Bună ziua, care este soluția pentru rezolvarea urgentă a următoarei spețe : asociația de proprieitari (administrator) refuză, prin subterfugii puerile, eliberararea adeverinței pentru notariat în vederea înstăinării (vindere) apartement.
Cel mai recent răspuns: Psihosex , utilizator 07:44, 13 Decembrie 2021
Nu exista nici o solutie urgenta,daca nu doresc de buna voie singura varianta este un proces care dureaza..Puteti incerca pt intimidare.o notificare redactata de av si trimisa prin executor dar daca vor sa va sicaneze probabil nu se vor conforma.
Bună ziua.

O Notificare scrisă, înregistrată la aceștia sau transmisă prin recomandată cu confirmare de primire, prin care le solicitați acordul pentru înstrăinare. La această notificare, atașați dovezile de plată a întreținerii și a celorlalte datorii către Asociație.
În opinia mea, un impact mai puternic ar avea dacă Notificarea ar fi transmisă prin avocat.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius
Notificarea prin avocat ar reprezenta o varianta rapida intrucat procesul nu se termină rapid.
Daca avocatul stie sa o facă foarte bine poate avea un impact deosebit de puternic.
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Notificati oficial reprezentantul legal al asociatiei de proprietari in persoana presedintelui de asociatie sa dispuna masurile necesare eliberarii adeverintei necesare transferului de proprietate bun imobil-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca nu sunteti in evidenta cu sume cu titlu de restanta nu exista temei legal pentru refuz eliberare adeverinta
Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Adeverinta administrator de bloc eump93 eump93 Buna seara! Acum o săptămâna și jumătate am fost inundata in urma precipitațiilor abundente, deși stau la etajul 3 din 10. Am asigurare, am întocmit ... (vezi toată discuția)
Buna seara, apartamentul in care locuiesc fost inundat de catre ... ionita aurel ionita aurel Buna seara, Apartamentul in care locuiesc fost inundat de catre un locatar aflat la etajul superior,eu am asigurata casa si am chemat firma de ... (vezi toată discuția)
Sunt trecut cu sume nedatorate pe listele de plată ale asociației de proprietari. pot să dau în judecată președintele, administratorul și cenzorul? Manole Dumitru Manole Dumitru Asociatia de proprietari unde locuiesc, cei care o administreaza, ma trec cu unele sume de bani pe care eu nu le datorez, cu totul ca sunt cu platile la zi ... (vezi toată discuția)