avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infintare atelier artist
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infintare atelier artist

Buna ziua, avind ca scop de activitate pictura si sculptura, bazat pe cod caen 9003, am nevoie de inregistrare a unei companii pentru a avea atelierul deschis la public? Mentionez ca atelierul ar fii situat intr-o zona rurala intr-o casa de vacanta.
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 16:35, 7 Decembrie 2021
Puteti functiona ca PFA sau sub forma unei societati comerciale.
pe situl " caen.ro/caen/9003-activitati-de-creatie-artistica " scrie:

"Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 9003 nu știm sa existe de nici un fel de autoriate de functionare.
Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare. Îți recomandăm să consulți pagina primăriei de pe raza localității unde îți vei desfășura activitatea."

deci de ce trebuie deschis PFA sau SRL..... ?????????
ivat, utilizator
aveti si alta varianta in acest link www.avocatnet.ro/forum/discu...

Pentru mai multe aspecte in domeniu [ link extern ]
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pndr 2017, submasura 6.2 danydarius danydarius As dori sa realizez un proiect prin masura 6.2, cod caen 9003 (activitati de creatie artistica) prin infiintarea unui atelier de pictura si gravura in spatiul ... (vezi toată discuția)
Avize punct de lucru woody2013 woody2013 Buna Seara, Intentionez sa deschid o firma cu principala activitate \\"creatie artistica\\", cod CAEN 9003. As vrea stiu ce avize am nevoie pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit-creatie artistica claudiad1 claudiad1 Buna ziua, Sunt PFA neplatitor de Tva. Am ca activitate principala \"activitati de creatie artistica\", cod caen 9003. Mai precis pictez icoane si ... (vezi toată discuția)