avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua! Se mai poate recupera taxa auto de poluare ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua! Se mai poate recupera taxa auto de poluare daca am ...

Buna ziua!
Se mai poate recupera taxa auto de poluare daca am platit-o in aprilie 2015? Din ce am auzit termenul de prescripție este de 5 ani.O cunostinta mi-a spus că ar fi o cale, sa merg la finante personal sa cer.

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto AlicAmadeus AlicAmadeus Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Am auzit de la un prieten ca este posibil sa recuperez tax[quot]a auto care a fost ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare a unui contract de leasing incheiat Cristianna Cristianna Buna ziua!In noiembrie 2008 ,am achizitionat pe firma un autoturism,in leasing.Am platit bineinteles taxa de poluare aferenta.Ulterior un angajat al firmei,a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto eumaria81 eumaria81 Buna seara! Ma aflu si eu intr-o situatie mai delicata si va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi/raspunsuri. Am adus in Romania in 2008 un VW Passat (an fabr. ... (vezi toată discuția)