avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mama a fost lovita pe trecerea de pietoni joi 2 dec ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mama a fost lovita pe trecerea de pietoni joi 2 dec 2021 și ...

Mama a fost lovita pe trecerea de pietoni joi 2 dec 2021 și și a ales cu dislocarea de umăr rana la cap sila cot ar fi necesitat operație dar ea nu a mai fost de acord...șoferiță ce a accidentat o tot insista sa îmi de a mamei despăgubire RCA în caz de vătămare corporala din culpa și insista sa nu fac plângere împotriva ei pe motiv ca nu a observa to când a trecut ca a acroșat o pe parbriz mama a fost plina de sânge și în stare de soc....ce pot face pt a soluționa problema în mod corect?ea a fost și spitalizați la ortopedie pe secție și a traumatizat o și emoțional fiind necesara internarea la psihiatrie pt ca fiind bolnava și psihic nu s a mai putut înțelege cu ea...ma interesează dacă as putea eu în calitate de fiica sa obțin ajutor moral financiar pt ca are nevoie de o luna sa își revină...ce sa fac?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2021
Crina pop, utilizator
Contează numărul de îngrijiri medicale.
Daca veți avea avocat va supraveghea situatia juridica.

Aveti dreptul și la proces civil.
Trebuie văzut exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de musamalizare accident auto cu victima GeorgeMAXIM GeorgeMAXIM Buna ziua, Ieri dupa-amiaza mama mea a fost implicata pasiv intr-un accident auto. Unei masini care se deplasa cu viteza i-a explodat un pneu si s-a ciocnit ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ContSters201613 ContSters201613 In urma unui accident rutier in care am fost implicata, eu fiind victima ptr ca un sofer de autoutilitara nu mi-a acordat prioritate( neobservand indicatorl ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime ContSters390659 ContSters390659 Am fost victima unui accident rutier nedeclarat , pe trecerea de pietoni. am incheiat o intelegere verbala care nu a fost respectata. pot face plangere la 10 ... (vezi toată discuția)