avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Vin cu o intrebare ciudata. Fiind in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Vin cu o intrebare ciudata. Fiind in strainatate si ...

Buna ziua,

Vin cu o intrebare ciudata.
Fiind in strainatate si nu pot ajunge in tara pana anul viitor am pus o echipa de baieti sa monteze noul gard.
Le-am spus in asa fel incat gardul sa se deschida pana la capat, ca sa pot baga masina in curte.
Dupa ce au montat gardul am descoperit ca atunci cand io deschid nu-l pot duce pana la capat si i-am intrebat ce s-a intamplat.
Mi-au spus ca vecina mea le-a interzis, pt ca , intr-adevar, gardul atinge gardul ei.
Acum, nu stiu ce sa fac! Exista vreo Lege care-mi interzice asa ceva?

Mentionez ca acel gard il deschid doar cand introduc/scot masina din curte. Deci voi fi atent sa nu fac vreo paguba gardului vecinei mele.

Multumesc frumos,
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2021
CatalinM1989, utilizator

Alte discuții în legătură

Obligatie taiere crengi utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Peste curtea mea, orin aer trece cablul de la stalpul de curent, precum si cel de internet care deservesc o casa vecina. E virba despre case de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, recent m-am mutat la casa. din pacate nu pot parca ... CatalinM1989 CatalinM1989 Buna seara, Recent m-am mutat la casa. Din pacate nu pot parca masina in curte din cauza vecinilor ( toate masinile sunt parcate pe dreapta, iar casa mea ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru panou publicitar Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara, aveti idee daca este nevoie de autorizatie pentru a monta un panou cu mesajul : Parcarea interzisa/ panoul va fi montat pe gardul curtii ... (vezi toată discuția)