avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Societatea achizitioneaza produse de la entitati ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Societatea achizitioneaza produse de la entitati protejate.

Daca societatea achizitioneaza produse de la entitati protejate, dar suma este mai mare decat 50% din contributia la fondul de handicap, se poate deduce si din luniile urmatoare?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: dianaip , utilizator 15:51, 8 Decembrie 2021
Sau putem deduce suma integrala? Instructiunile asa ar zice... ca deducem suma integrala si esalonam si pe luniile urmatoare daca este cazul, dupa cum se vede in instructiuni: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare cu firma-unitate protejata Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. O societate cu aproximativ 100 de angajati, din cauza specificului muncii nu poate angaja persoane cu handicap, insa doreste sa colaboreze cu o ... (vezi toată discuția)
Fondul de handicapati anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune daca se mai plateste fondul de handicapati in cazul cand in cadrul firmei sunt peste 50 angajati ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Incadrare persoane cu handicap pitirut pitirut Buna ziua.Rog respectuos pe cineva sa ma lamureasca cu privire la incadrarea persoanelor cu handicap.Recent am preluat o firma cu 85 de salariati si am auzit ... (vezi toată discuția)