avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare nume dubla cetatenie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare nume dubla cetatenie

Buna ziua,

Am dubla cetatenie, romana si britanica. Mi-am schimbat numele prin Deed Poll. Toate actele britanice sunt cu noul nume si vreau sa-mi schimb si actele romanesti. Care este cea mai usoara/rapida cale de a face asta din strainatate? Articolul de pe MAE spune ca prin consulat dureaza minimum 3 luni. Este vreo modalitate de a expedia procesul prin consulat? Nu am nici o posibilitate de a ajunge in tara sau a impuetrnici pe cineva.

[ link extern ]

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Schimbare de nume in ro cu deed poll din uk roberta996 roberta996 Mi-am schimbat numele aici in UK prin Deed Poll. Anterior mi-am schimbat carnetul de conducere si cardurile bancare etc. cu noul nume. Am apostilat, legalizat ... (vezi toată discuția)
Am dubla cetatenie, romana si britanica. mi-am schimbat numele ... JulieAC JulieAC Am dubla cetatenie, romana si britanica. mi-am schimbat numele prin deed poll la solicitor. British Passport Office nu îmi reinoieste pașaportul britanic ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui in uk (obligatoriu de anuntat in ro?) Valentin123456789 Valentin123456789 Buna ziua. M-am mutat acest an in Anglia, mi-am schimbat permisul de conducere intr-unul englezesc, mi-am obtinut national insurance number..si acum as dori ... (vezi toată discuția)