avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Bună seara! Îmi puteți spune dacă prestarea de ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Bună seara! Îmi puteți spune dacă prestarea de servicii de ...

Bună seara! Îmi puteți spune dacă prestarea de servicii de inchiriere a utilajelor de construcții cu deservent se încadrează în codul Caen 4399 și poate fi considerata activitate de construcții? Dacă nu care ar fi codul CAEN corespunzător?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Lavy.P , utilizator 14:20, 9 Decembrie 2021
Buna ziua

Activitatea dvs nu se incadreaza in 4399, ci in

7732 Activităţi de închiriere şi leasing de maşini şi echipamente pentru construcţii
Această clasă include:
-servicii de închiriere şi leasing operaţional de maşini şi echipamente pentru construcţii şi lucrări de geniu civil
fără operator:
-automacarale
-schele şi platforme de lucru, fără servicii de montare (ridicare) şi demontare
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra,insa eu m-am referit la activitatea de inchiriere utilaje cu deservent(operator).Ar fi trebuit sa mai specific ca societatea desfasoara si activitati in constructii specifice caen 4120,dar si alte activitati insa dispune de utilaje nefolosite la capacitatea maxima si a hotarat sa incheie si contracte de inchiriere ale acestora cu operator.Voiam sa lamuresc daca acesta inchiriere se poate incadra in Caen 4399 pentru stabilirea ponedrii in cifra de afaceri totala a cifrei obtinute din activitati din constructii(acel min 80%)pentru a putea beneficia de facilitatile fiscale din constructii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schelele metalice- Cristina.P Cristina.P Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchiriere echipamente medicale MonaGeorgescu MonaGeorgescu O societate comerciala cumpara un bun pe care il va inchiria unui centru de recuperare, este vorba de aparatura fizioterapie. Care este codul Caen necesar in ... (vezi toată discuția)
Cod caen laurentiu391 laurentiu391 Buna ziua, doresc sa infiintez un SRL ce va trebui sa aibe ca activitate principala inchirierea de cabine foto la evenimente. De asemnea firma va mai inchiria ... (vezi toată discuția)