avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pe baza unei hotarari definitive dintr-un proces de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pe baza unei hotarari definitive dintr-un proces de granituire ...

Pe baza unei hotarari definitive dintr-un proces de granituire si revendicare cu toate ca s-a trasat puncte de executor vecinul cu care m-am judecat refuza cu orice pret sa-si mute gardul cu temelie de beton amenintand sa nu ne atingem de gardul lui am fost nevoita sa deschid alt dosar prin care sa-l oblig sa-si mute gardul de pe prop mea el afland de dosar si l-a mutat respectand punctele date de executor dar nu si linia dreapta de la punct la punct facand gardul curbat spre prop mea .la sfatul instantei de a ne impaca sa nu mai cheltuim cu alta expertiza am ajuns la o intelegere de a chema un cadastru sa ne mai traseze inca odata limita dand inca niste puncte intermediare pt a ne pozitiona gardul corect .acum intrebarea mea este daca ne impacam cum am povestit ce se intampla cu cheltuielile de judecata se mai pot cere?

Alte discuții în legătură

Edificare gard despartitor marinar72 marinar72 Vecinul meu vrea sa ridice un gard despartitor de ciment intre propritatile noastre, in locul celui existent din plasa de sîrmă (aproape cazut la pămant). ... (vezi toată discuția)
Actiune de granituire mrlpopa mrlpopa In urma unui partaj judiciar incheiat in 2001 s-a impartit o proprietate. Cu acordul verbal al celuilalt proprietar in anul 2008 am vrut sa fac gardul dintre ... (vezi toată discuția)
Mutare linie de hotar nica.sanda nica.sanda Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: In spatele casei ramase de la parinti ,(in care nu locuieste numei deocamdata, dar am vrut sa o ... (vezi toată discuția)