avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am o mare problema: traficul greu \"curge\" prin fata ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am o mare problema: traficul greu "curge" prin fata casei mele ...

Am o mare problema: traficul greu "curge" prin fata casei mele , din zona rezidentiala , iar primaria nu face nimic pentru a limita viza de circulatie a traficului greu ( camioane ) si a vehiculelor ce trec ca vantul.
Se genereaza ; poluare , zgomot si mai ales este risc din cauza traficului cu viteza mare si a vibratiile din casa datorita vitezei camioanelor de mare tonaj.
Ce pot face prin instanta ? Daca este sa platesc sume mari pe expertize as renunta dar sper sa fie o alta metoda.
Ce credeti?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:19, 10 Decembrie 2021
Notificati primaria si politia in scris, cu nr. de inregistrare/ data invocand OG nr. 27/ 2002 privind petitiile. Rezervati-va dreptul de a deschide actiune in instanta conform prevederilor Legii nr. 544/ 2004 privind contenciosul administrativ, daca nu primiti raspuns scris cu masurile dispuse in termen de 30 de zile de la primirea sesizarii dvs. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Multumesc pentru raspuns insa am scris deja si la politie ( mi-au raspuns evaziv) si am scris de 2 ori si la primarie si au raspuns la misto.
Ce se poate face prin instanta?
sa obtineti sa se devieze traficul greu.
Nu mai strangeti cativa cetateni, vecini pt o actiune colectiva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde este reglementat statutul zonelor protejate din bucuresti? pvstefanes pvstefanes Locuiesc intr-o zona protejata din sectorul 2, ultracentral. Suntem deranjati permanent de firme cu activitati (legale sau ilegale) ce produc poluare masiva a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! locuiesc într-o comună la drumul european e85, ... crmndan crmndan Bună ziua! Locuiesc într-o comună la drumul european E85, spre Suceava. Traficul pe acest drum a devenit un adevărat calvar de când cu conflictul din ... (vezi toată discuția)
Circulatie autovehicole de mare tonaj peste 3.5 t elenaangel elenaangel In urma petitiilor efectuate , incepand cu anul 2015, adresate Primariei Muncipiului Bucuresti, Primariei de sector, Administratiei Strazilor, ... (vezi toată discuția)