Am o mare problema: traficul greu "curge" prin fata casei mele , din zona rezidentiala , iar primaria nu face nimic pentru a limita viza de circulatie a traficului greu ( camioane ) si a vehiculelor ce trec ca vantul.
Se genereaza ; poluare , zgomot si mai ales este risc din cauza traficului cu viteza mare si a vibratiile din casa datorita vitezei camioanelor de mare tonaj.
Ce pot face prin instanta ? Daca este sa platesc sume mari pe expertize as renunta dar sper sa fie o alta metoda.
Ce credeti?
Notificati primaria si politia in scris, cu nr. de inregistrare/ data invocand OG nr. 27/ 2002 privind petitiile. Rezervati-va dreptul de a deschide actiune in instanta conform prevederilor Legii nr. 544/ 2004 privind contenciosul administrativ, daca nu primiti raspuns scris cu masurile dispuse in termen de 30 de zile de la primirea sesizarii dvs. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Multumesc pentru raspuns insa am scris deja si la politie ( mi-au raspuns evaziv) si am scris de 2 ori si la primarie si au raspuns la misto.
Ce se poate face prin instanta?