avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Un elev poate beneficia in acelasi timp de bursa de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Un elev poate beneficia in acelasi timp de bursa de merit, de ...

Un elev poate beneficia in acelasi timp de bursa de merit, de bursa de studiu si de bursa de ajutor social?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:25, 13 Decembrie 2021
Bursa de ajutor social se poate cumula cu bursa de performanță, cu bursa de merit și cu bursa de studiu.

www.avocatnet.ro/articol_503...
Multumesc pentru raspuns, dar tot nu imi este clar. In lege scrie ca “Bursa de ajutor social se poate cumula cu bursa de performanță, cu bursa de merit sau cu bursa de studiu”. Acest "sau" inseamana ca poate cumula doar cu una dintre ele? Deci un elev care are bursa de ajutor social poate lua si bursa de merit + bursa de studiu? Multumesc foarte mult.
Intr-adevar, legea nu prevede decât atât.

Însă în CRITERIILEGENERALE din 7 octombrie 2011 de acordare a burselor elevilor din învăţământul preuniversitar de stat se prevede ca, elevii care beneficiază de burse de studiu pot primi şi burse de performanţă sau burse de merit.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Decembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc foarte mult pentru raspunsul promt si scuze pentru insistenta, dar este foarte important pentru ca sunt multe interpretari. In concluzie, opinia dumneavoastra este ca un elev poate lua in acelasi timp bursa de merit, bursa de studiu si bursa de ajutor social. Am inteles corect? Multumesc.
Ați inteles corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un elev poate beneficia in acelasi timp de bursa de merit, de bursa de studiu si de bursa de ajutor social? Maria Patru Maria Patru Un elev poate beneficia in acelasi timp de bursa de merit, de bursa de studiu si de bursa de ajutor social? (vezi toată discuția)
Burse elev clasa a 3 a maxie7778 maxie7778 Un elev de clasa a 3 a care are rezultate bune la scoala ( calificative) si FB la purtare si care face si sport de performanta,obtinand Locul I intr-un ... (vezi toată discuția)
Scoala de arte (subord. cons. jud.)- stabilire burse de ajutor social hajnyci hajnyci Buna ziua, O scoala de arte din subordinea consiliului judetean realizeaza diferite cursuri contra-cost elevilor. Scoala prin consiliul de administratie ... (vezi toată discuția)