avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua...precizez de la inceput ca voi apela si la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua...precizez de la inceput ca voi apela si la avocat ...

Bună ziua...prexizez de la inceput ca voi apela si la avocat in cateva zile dar as aprecia foarte mult daca m ati ajuta si dvs cu un sfat...in urma divorțului a fost hotarat sa plătesc Pensia alimentară o treime din venituri din octombrie 2020 până în prezent...am făcut apel si am dus dovezi ca am plătit o pensie de 500 de lei stabilită printr o ordonanță prezidențială inca din martie 2020...eu in perioada dec.2020 pana in noiembrie 2021 nu am lucrat si am platit aceasta suma care e si echivalentul unei treimi din minimul pe economie. Apelul a fost respins ca fiind nefondate..precizez ca in instanta avocată fostului soț a spus mințind ca acele sume au fost alocațiile copiilor...dar nu este adevarat...el primind în contul lui alocațiile din septembrie 2020...mai pot face ceva?am invatat lectia imi voi lua un avocat...dar pentru liniștea mea actuală va cer un sfat....precizez ca venitul meu actual e mai mare si ca acum lucrez si le plătesc pensie conform hotărârii

Alte discuții în legătură

Cerere respinsa de tribunal RoxannaMadalina RoxannaMadalina Buna seara. Bunicul meu a dat in judecata Casa Judeteana de Pensii Constanta, pe motiv ca nu i s-a luat in calcul o adeverinta cu sporul de noapte pe 15 ani ... (vezi toată discuția)
Important !!! logodnica mea are o hotarare judecatoreasca prin care se anuleaza ... dannyell1977 dannyell1977 Logodnica mea are o hotarare judecatoreasca prin care se anuleaza toate cererile anterioare ale fostului soț.cu toate acestea ea are executare silita si ... (vezi toată discuția)
Important si urgent!bună ziua! ce inseamna nefondat, definitiv la tribunal? deoarece ... Oananm Oananm Bună ziua! Ce inseamna nefondat, Definitiv La tribunal? Deoarece ma confrunt cu următoarea situatie: soluție în apel: nefondat , Definitiv Iar în ... (vezi toată discuția)