avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... IMPORTANT !!! Logodnica mea are o hotarare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

IMPORTANT !!! Logodnica mea are o hotarare judecatoreasca prin care se anuleaza ...

Logodnica mea are o hotarare judecatoreasca prin care se anuleaza toate cererile anterioare ale fostului soț.cu toate acestea ea are executare silita si poprire pe conturile bancare si chiar i-a fost blocata o suma trimisa special de o cunostinta,pentru a ajuta-o de sarbatori sa aiba copii cadouri si mancare mai buna.PS: ea a fost data in judecata de fostul sot cu motivația ca aceasta nu vrea sa ii dea fata in perioada de vizita desi,cu ceva timp in urma,acesta a fost cu executor si politie ca sa o ia,iar fata nu a vrut pentru ca ii este frica de el,acesta abuzand-o sexual la varsta de 2 anisori.respectivul se invarte printre cei din parohii si este ajutat de acestia cu diversi avocati care fac sa dispara anumite dovezi din dosar.cum ar putea scoate totul la iveala pentru a scapa de acest individ care,desi,nu plateste pensia alimentara la copil si nu ajuta cu nimic mai deschide si dosar dupa dosar tot sa ii faca rau si sa scoata bani de la mama care se chinuie sa isi creasca linistita copilul?nu a stat pe capul lui cu reclamatii privind acest aspect(pensia alimentara) tocmai pentru a sta departe de el stiindu-l razbunator si cu "pile" si totusi,acesta nu ii da liniste .precizez ca dosarul cu dovezi exista la psihologul care a facut investigatia la cererea procurorului de caz.am avea nevoie de indrumari,ce putem face?stimă
Cel mai recent răspuns: dannyell1977 , utilizator 17:23, 5 Ianuarie 2022
porniti o contestatie la executare.
Nu e un subiect ce se rezolva cu 2 vorbe pe un forum, aveti nevoie de avocat.
apelati si la executor pt a recupera pensia ce o datoreaza.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Ianuarie 2022
gi-jane2, moderator
multumesc


gi-jane2 a scris:

porniti o contestatioe la executare.
Nu e un suiect ce se rezolva cu 2 vorbe pe un forum, aveti nevoie de avocat.
apelati si la executor pt a recupera pensia ce o datoreaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, aș avea nevoie de câteva îndrumări . au trecut ... Andr3i2023 Andr3i2023 Bună ziua , aș avea nevoie de câteva îndrumări . Au trecut 2 ani decând am finalizat o căsnicie de 9 ani , fara ca noi sa fim căsătoriți, rezultând ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - neplata pensie de intretinere irinelantonel irinelantonel am cateva intrebari fara raspuns. Am fost casatorita din care a rezultat o fetita care acum are aproape 3 ani. Dupa divort Judecatoria Medgidia a decis ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara denaeira denaeira Sunt divortata si am un copil de 17 ani pentru care primesc pensie alimentara.Acum,in perioada vacantei copilul meu lucreaza pe o perioada de 2 luni(prin Legea ... (vezi toată discuția)