avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac. In februarie ...

Buna seara,
Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac. In februarie 2020 am cumparat o masina Opel Astra H din 2009 neinmatriculata, avea doar numere provizorii. La inceputul lui aprilie 2020 am inscris definitiv masinate fara sa fie probleme. Am asteptat sa imi ajunga talonul prin posta asa cum mi s-a spus. Surpriza! Nici pana in ziua de azi nu am talon si merg cu masina cu o dovada expirata. Am fost la posta, la emitere taloane/ numere inmatriculare si la politie si nu am primit nici un raspuns. Doar sa astept si iar sa astept ca va veni el pana la urma. Am scris celor de la DRPCIV de la Bucuresti; cei de acolo foarte amabili mi-au raspuns in mai putin de o luna si mi-au spus ca talonul se afla la sectia de Investigatii Crimimis inalistice din Sibiu (locul de unde apartin). Am fost la ei sa intreb, dar nimic. Trebuie sa sun la diverse numere de telefon, la care daca mi se raspunde :"colegul e plecat pe teren" sau "in concediu", apoi las un nr. de telefon ca ma va suna cineva, dar nimic. Am facut mai multe drumuri la Politie si nimic. Am incercat sa scriu mail, mimic. Le-am trimis reminder cu toate mail-urile gasite pe site-ul lor; doar cei de la circulatie mi-au raspuns cum ca cei de Criminalistica trebuie sa imi raspunda. De aproape doi ani ma invart asa "in jurul cozii". In aprilie imi expira ITP-ul, iar eu nu am nici un document care sa ma ajute sa il reinnoiesc. Va rog sa imi spuneti ce e de facut pentru ca am ajuns in culmea diperarii. Iertati-ma ca am scris atat de mult!
Multumesc anticipat pentru raspunsuri! O seara buna tuturor!

Alte discuții în legătură

Autoturism radiat fara acordul meu andreioniceanu andreioniceanu Buna ziua, pe scurt, am fost oprit in trafic si s-a depistat ca masina mea personala figureaza ca radiata pe motiv de export din mai 2020, desi eu nu am facut ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu otto2007 otto2007 Buna seara, mi-am schimbat domiciliul, trebuie sa schimb talonul masinii, permis, etc la schimbarea talonului ( pt ca am alta adresa dar tot eu sunt ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 pt un cielo din 1999 ContSters192974 ContSters192974 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai concret. In 27 decembrie 2012 am cumparat un Cielo. Am radiat-o de la vechiul proprietar, la primarie ... (vezi toată discuția)