avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Baza legala taxa prezentare vama Posta Romana
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Baza legala taxa prezentare vama Posta Romana

Stiti ce baza legala are Posta Romana de a cere taxa de prezentare vama si TVA in conditiile in care TVA-ul a fost colectat de vanzator conform noilor reglementari UE de la 1 iunie 2021?
Am ajuns in situatia aberanta ca posta sa-mi ceara 9 lei taxa prezentare vama + 1 leu TVA pe un colet in valoare de 10 lei (cu transport si TVA platit la Aliexpress).

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)
Probleme transport cu dhl din china laurcrv laurcrv Salut, am comandat din China o pereche de adidasi prin agentul de curierat Superbuy si am declarat valoare 16$, ieri am primit mesaj de la DHL sa trimit CNPul ... (vezi toată discuția)