avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se face încadrarea în grila notarială pt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se face încadrarea în grila notarială pt stabilirea taxelor ...

Cum se face încadrarea în grila notarială pt stabilirea taxelor în cazul unei donații de teren cu casă bătrânească degradată, fără utilități?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 12:18, 15 Decembrie 2021
La valoarea din grila.
Puteti gasi studiile efectuate de Camerele Notarilor Publici din Romania in baza art 111 Cod Fiscal, in vigoare, in functie de care se "face incadrarea" aici: www.unnpr.ro
Daca aveti neclaritati, adresati-va unui notar public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea valorii unei donatii Apollo_ro Apollo_ro Cum se stabileste valoarea unei donatii cand se face reductiunea liberalitatilor excesive in cazul unui partaj notarial? Dar in cazul unui partaj judecatoresc? (vezi toată discuția)
Vînzare imobil! buna ziua va rog ,cine poate sa- mi răspundă: am vindut o locuință,am ... marcelutza marcelutza Buna ziua va rog ,cine poate sa- mi răspundă: am vindut o locuință,am declarat prețul real ,care era mai mic decit cel din grila notariala,dar notarul mi- ... (vezi toată discuția)
Pentru o vânzare-cumpărare de apartament între mamă și fiică se impune un barem minim de preț? ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Doresc sa fac o vanzare cumparare pentru apartamentul mamei mele , catre mine , fiica ei.Desi exista un testament in acest sens , doresc sa ma ... (vezi toată discuția)