avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere a persoanelor fizice de pe site-ul registrului ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere a persoanelor fizice de pe site-ul registrului comertului

La cererea de radiere a persoanelor fizice de pe site-ul registrului comertului, la sectiunea IV, punctul 4, scrie cuvantul Prin, urmat de spatiul de completat. pe urma ”in calitate de„ , urmat de „conform”. Ce trebuie scris acolo ?
La aceeasi sectiune , punctul 7 sunt 5 rubrici care vorbesc de inregistrarea in RC ,Aici ce ar trebui bifat ?
La punctul 7.6 m-as incadra la radiere si sa scriu Lipsa Activitate, in sectiunea Altele.
La OPIS pentru documente depuse pentru inregistrare, autorizare functionare la care dintre trebuie scrisa data si numarul ?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Acte necesare inchidere intreprindere individuala jean59 jean59 Am o intreprindere individuala pe care doresc sa o inchid .De ce acte am nevoie si unde trebuie sa merg pentru a o inchide definitiv . (vezi toată discuția)
Radierea Întreprinderea familială baloghjoe baloghjoe Buna ziua. Ma poate lamuri cineva ce fel de acte im trebuiesc sa defiintez sa radiez o Întreprinderea familială. Domnul de la Registrul comercului mi-a zis ... (vezi toată discuția)
Înregistrare pfa la finanțe giulica70 giulica70 Am făcut un PFA în mai 2014 și nu l-am înregistrat la finanțe pt că nu am avut activitate. Îl pot închide la reg comerțului fără să mai trec pe la ... (vezi toată discuția)