avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Acte necesare inchidere intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Acte necesare inchidere intreprindere individuala

Am o intreprindere individuala pe care doresc sa o inchid .De ce acte am nevoie si unde trebuie sa merg pentru a o inchide definitiv .
Cel mai recent răspuns: jean59 , utilizator 19:25, 28 Ianuarie 2018
Intreprinderea Individuala se inchide la Registrul Comertului; este necesara completarea unei cereri la care se anexeaza in original certificatele de infiintare si autorizatiile de functionare daca a fost cazul sa le obtineti pentru activitatile desfasurate.
Pentru a inchide o intreprindere individuala trebuie depuse la registrul comertului din judetul in care v-ati inregistrat urmatoarele documente:

1. Cererea de înregistrare - formular tip, bifată în dreptul la pct. II – radiere şi la pct. 7.6. pentru motivul radierii;
2. Documentul care atestă motivul radierii, dacă este cazul;
3. Certificatul de înregistrare și certificatul constatator de autorizare (original).
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa gheocaiulian gheocaiulian Am infiintat PFA in ideea de a desfasura o activitate independenta. In cazul in care in aceasta perioada am fost angajat permanent al unei societati ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Detin o intreprindere individuala si doresc sa imi fac o s.c. seaman64 seaman64 In prezent detin o Intreprindere Individuala cu domeniul de activitate transport persoane in regim taxi si doresc sa imi fac o S.C. si sa trec autorizatiile ... (vezi toată discuția)
Înregistrare pfa la finanțe giulica70 giulica70 Am făcut un PFA în mai 2014 și nu l-am înregistrat la finanțe pt că nu am avut activitate. Îl pot închide la reg comerțului fără să mai trec pe la ... (vezi toată discuția)