avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, Am o executare silita prin firma de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, Am o executare silita prin firma de recuperare ...

Executare silita,
Am o executare silita prin firma de recuperare credite EOS de la unicredit bank in urma unui credit de nevoi personale, intrand in incapacitate de plata . Am mai achitat ici si colo prin poprire dar de 8 luni nu am mai reusit sa fac nici o promisiune de plata deoarece nu am un job si nu am depus nici pentru somaj sau altceva, nu am nimic pe numele meu ,doar o masina care este pe butuci si radiata si este parcata in camp practic. problema este ca am fost chemat in judecata la tribunalul orasului de care apartin la parinti acasa eu nu mai locuiesc acolo de 14 ani dar buletinul inca il am pe adresa aceea , din ce a inteles mama mea este ca risc sa fac puscarie pentru datoria respectiva vorbim de un sold ramas de 96000 ron . Este posibila o astfel de amenintare ?
Cel mai recent răspuns: eu234 , utilizator 00:00, 16 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita eos ksi karlasofia karlasofia Buna ziua, In cazul unui credit de nevoi personale luat de la unicredit, declarat scadent anticipat, in 24.06.2016 s-a incheiat intre unicredit si eos ksi ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca SOFYKRL SOFYKRL Buna ziua, Am doua credite la unicredit bank care au fost declarate scadente anticipat, suma totala fiind de 35000 ron, au trimis o instiintare de ... (vezi toată discuția)
Validare poprire Biancamacovei Biancamacovei Buna ziua, In anul 2007, mama mea a contractat un credit pe numele meu. Nu a mai reusit sa plateasca ratele si nici nu m-a instiintat acest lucru, ramanand ... (vezi toată discuția)