avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren de vanzare cu urmatoarele mentiuni la Partea III ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren de vanzare cu urmatoarele mentiuni la Partea III Sarcini ...

Teren de vanzare cu urmatoarele mentiuni la Partea III Sarcini al extrasului CF: **Drept de intretinere viagera in favoarea John Doe**. Ce obligatii ulterioare am eu in calitate de cumparator fata de John Doe, ?

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere vs. contract de vânzare iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune buna ziua care este diferenta intre contract de intretinere, cu clauza de viager pentru vanzator si : contract de vanzare-cumparare, cu clauza de viager ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale cu ipoteca alexteo alexteo Buna ziua Am incheiat cu mama mea un contract de intretinere cu uzufruct viager si doresc sa stiu care este procedura de a aplica pentru un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara madilie madilie Buna ziua, Am si eu o intrebare. Tocmai am cumparat un apartament. Am platit banii in avans cu semnarea unui antecontract. Ulterior am cumparat si un loc de ... (vezi toată discuția)