avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua și că se apropie sărbătoarea sfântului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua și că se apropie sărbătoarea sfântului Crăciun ...

Bună ziua și că se apropie sărbătoarea sfântului Crăciun vă doresc numai sănătate și împliniri profesionale !!! Am o întrebare, cu rugămintea de a mă îndruma ce să fac. Am stat în concubinaj timp de 16 ani într-un apartament cu chirie dat de primărie . Contractul de închiriere a fost pe numele concubinului care pe data de 16 decembrie a decedat. Întrebarea este dacă eu pot prelua contractul de închiriere sau dacă mă pot da afară ??? Menționez că adresa mea de domiciliul este cea din contract din anul 2006. Vă mulțumesc mult și să aveți o zi minunată!!!!

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am locuit timp de 16 ani în concubinaj intr-un apartament ... Jardianu Daniel Jardianu Daniel Bună ziua. Am locuit timp de 16 ani în concubinaj intr-un apartament închiriat de la primărie! Concubinul a decedat în luna decembrie 2021, contractul ... (vezi toată discuția)
La multi ani! Gabriel Klein Kiritescu Gabriel Klein Kiritescu Sfintele sarbatori de CRACIUN si bucuria anului nou sa va aduca sanatate, fericire si impliniri. Cu deosebita stima, av. Kiritescu (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)