avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am locuit timp de 16 ani în concubinaj ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am locuit timp de 16 ani în concubinaj intr-un apartament ...

Bună ziua. Am locuit timp de 16 ani în concubinaj intr-un apartament închiriat de la primărie! Concubinul a decedat în luna decembrie 2021, contractul fiind pe numele lui. As dori sa știu dacă eu pot prelua contractul de închiriere? Menționez că atât eu cât și fiul meu suntem trecuți în contract !!! Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 10:07, 8 Iunie 2022
Trebuie sa mergeti la Primarie sa discutati acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua și că se apropie sărbătoarea sfântului crăciun ... andonie maria andonie maria Bună ziua și că se apropie sărbătoarea sfântului Crăciun vă doresc numai sănătate și împliniri profesionale !!! Am o întrebare, cu rugămintea de ... (vezi toată discuția)
Concubinaj Oana21 Oana21 Am trait in concubinaj timp de aproape 40 de ani, am avut un baiat impreuna,care a decedat acum un an si jumatate,la varsta de 35 de ani. Casa in care am ... (vezi toată discuția)
Legea concubinajului ramiha ramiha Buna ziua, Sora mea este in urmatoarea situatie: a locuit cu un barbat timp de 5 ani, fara a fi casatoriti. In acest timp, au achizitionat anumite bunuri in ... (vezi toată discuția)