avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Conform deciziei emisa de AJPIS Ilfova, imi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Conform deciziei emisa de AJPIS Ilfova, imi este recunoscut ...

Buna ziua,

Conform deciziei emisa de AJPIS Ilfova, imi este recunoscut dreptul ca urmas (fica) a unui deportat in URSS conform decretului lege nr 118/1990.
Fata de ajutorul financiar care momentan nu a fost calculat si emisa o noua decizie de catre Casa de Pensii IIfov de 6 luni de zile, doresc sa stiu de ce alte drepturi mai beneficiez. Exemplu transport in comun (STB si Metrou) asistenta medicala , medicamente gratuite, etc
Cu deosebita stima,

Alte discuții în legătură

Beneficiar al decretului-lege 118/1990, cui si cum ma adresez mmp66 mmp66 Buna ziua, Bunicul meu a fost deportat in URSS in martie 1945. Mama si sora ei, au primit decizia de stabilire a calitatii de beneficiare a drepturilor ... (vezi toată discuția)
Urmasii d-l 118/1990 si lg 189/2000 sunt scutite de impozit selicutza selicutza Urmasii Decretului - Lege nr. 118/1990 si Legii nr. 189/2000 sunt scutiti de la plata imozitului pe cladiri si teren. Ma refer la sotii/sotiile beneficiarilor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare: sunt beneficiar al legii 118/1990, ... Adrian_2021 Adrian_2021 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Sunt beneficiar al legii 118/1990, iar in lege printre altele scrie: a) asistență medicală și medicamente, în mod ... (vezi toată discuția)